Pár éve még nem gondoltam, hogy mégiscsak belevágok. Talán azért is nem, mert nem láttam, milyen ereje van az összefogásnak, az együttműködésnek. Egyedül nem ment volna. Most mégis elindultunk együtt, egy csapatban, azok, akiknek szerelme, munkája, de legfőképpen életszemlélete az EMK, az Erőszakmentes, vagy Együttműködő Kommunikáció. Örülök, és hálás vagyok mindenkinek, aki hozzájárult a megvalósításhoz. Rengeteg, és csodálatos munka, szervezés, fordítások. És persze mindenki, aki részt vett a mentornapokon, mert ez az élete fő iránytűje, és szeretné ezt továbbadni.

Több tréner társammal együtt Registered Certification Candidate-s (a CNVC / Nemzetközi Erőszakmentes Kommunikációs Központ akkreditálásra készülő hivatalos tréner jelöltjei lettünk.

A folyamat elindult, és egyénileg változó, hogy meddig tart, mennyi idő, míg minden lépést megteszünk. Mindenki tart valahol, és addig megyünk, míg az út végére érünk. Szívből hiszem,  hogy ezáltal jobbá, szebbé válhat az életünk!

Öröm, és hála van bennem! Ünnepeljük, hogy lehet tudatosan, felelősséget vállalva, magunkra és egymásra figyelve élni, dolgozni, tanulni, együttműködni.