Nem, nem attól lesz erőszakmentes egy kommunikáció, vagy kapcsolat, ha mindig, mindenkivel kedvesek, barátságosak vagyunk. Nem, nem kell minden kérésre ugrani, sem csendben hagyni, ha valami nem tetszik. Nem, nem kell mások elvárásainak megfelelni, vagy a konfliktusokat kikerülni. És nem, nem igaz, hogy csak akkor vagyunk szerethetőek, ha erőn felül teszünk, és adunk, vagy sosem mondunk nemet.

Akkor hát mi az, hogy erőszakmentes? Elgondolkodtál már ezen?

Ha kíváncsi vagy, járjuk körbe együtt. Hogy képviselhetjük magunkat, anélkül, hogy hibáztatnánk másokat? Létezik győztes-győztes megoldás? Mit jelent a személyes felelősség?

Mi van, ha nem mindenki “szimpi”? Mitől válhat harmonikussá egy kapcsolat, vagy az együttműködés?

Szeretettel hívlak egy kurzusra, ahol a fenti kérdésekkel is foglalkozunk, és az Erőszakmentes, vagy Együttműködő Kommunikáció rendszerének alapjait ismerjük meg. Barátságos, könnyed légkörben, fókuszált figyelemben.

Tudatos, egyben szeretetteli lehet a kapcsolatod magaddal, és másokkal.

10 héten keresztül, kis csoportban tanulunk, ismerkedünk azokkal a fogalmakkal, és működési folyamatokkal, aminek az eredménye ahogy vagyunk, ahogy élünk, kapcsolódunk, kommunikálunk. Része vagyunk egy élő, működő rendszernek, amelynek minél többet tudunk a működéséről, annál esélyesebb, hogy elégedettek leszünk. Enélkül egy “robotpilóta’ vezeti az életünket.

Ha elég volt abból, ami nem boldogít, próbáld ki, milyen, ha megismered, megérted, hogy mit tehetsz a változásokért.

Kezdés: 2022. február 21 hétfő, 16.30 – 18.30 óráig tartanak. Ezt követően 9 héten át hétfőnként, ugyanebben az időpontban. Ha a jelentkezők szeretnének módosítást, kérem jelezzék, egyeztetjük.

Akinek további tervei, elképzelései vannak az EMK tanulással, a tanfolyamról adok oklevelet, és igazolást. Akkreditált EMK trénerként a nálam töltött tréning idő beszámít, ha később esetleg tanítani is szeretné valaki.

Belépés: https://us02web.zoom.us/j/86813765333

Egy füzetet érdemes rendszeresíteni jegyzeteléshez, bár adok segédleteket, de amit magadnak írsz, azt nem pótolja más. Az alkalmakról felvétel készül, amit a résztvevőknek minden alkalom után elküldök, így visszahallgatható.

Néhány korábbi résztvevő visszajelzéseiből: http://sternszilvi.hu/emk-alapozo-kurzusokon-resztvevok-visszajelzesei/

A 20 órás tanfolyam ára: 60.000 Ft.

Fizetés: Egyösszegben a tanfolyam kezdetéig átutalással, Paypal-on, vagy személyesen Kp-ben.

Ha valakinek könnyebb részletekben, kérem jelezze.

Jelentkezni írásban lehet a [email protected] címen!

Aki számlát kér, a számlázási nevet, címet írja meg.

Minden további kérdésre szívesen válaszolok.

Szeretettel: Szilvi

Fb: Kommunikáció fejlesztés oldal

Stern Szilvi – Kommunikáció és önfejlesztés

NVC – Certified Trainer of CNVC

Mediátor, Önfejlesztő segítő