Kapcsolatokban élünk. Barátság, párkapcsolat, szülő-gyerek, testvér, rokon, munkatárs, tanár-diák, szomszéd, stb..

Mindezt aki megéli, saját magával is valamilyen kapcsolatban van. Vajon milyen hatással van ez, az összes többi kapcsolat minőségére? Magunkat minden kapcsolatunkba magunkkal visszük 🙂 A gondolatainkat, a hozzáállásunkat, szokásainkat, a kialakult hiedelmeinket. Néha csak azt vesszük észre, hogy valahogy reagálunk helyzetekre. Ha ez boldoggá tesz, akkor jól is van. De lehet, hogy nem örülünk annak, amit átélünk, bánt, ahogy bánnak velünk, vagy ahogy mi bánunk másokkal.

A kommunikáció áthatja az életünket, és a kapcsolatainkat. Sok múlhat azon, hogy ki tudjuk-e fejezni magunkat, és azt megérti-e, akinek szánjuk? Meghalljuk-e amit nekünk mondanak, vagy úgy tűnik, hogy hozzánk csak kritika jut el? Vannak-e olyan kapcsolataink, amiknek alapja az őszinteség, és bizalom? Milyen mértékben döntünk szívünk szerint, vagy mások elvárásainak való megfelelésből? Mennyi figyelmet adunk annak, ami hiányzik, vagy nem elég jó, és mekkora teret kap a figyelmünkben az, ami életerővel tölt fel, esetleg hálásak vagyunk érte?

Ha van olyan ezek között, ami érdekel, örömmel megismernéd, hogy mi minden zajlik bennünk, és másokban, vagy már tudod, hogy változtatni szeretnél a kapcsolataid, és az élethelyzeteid minőségén, akkor szeretettel hívlak: tarts velünk az őszi alapszintű EMK tanfolyamon.

Fejleszthető többek között:

a figyelem képessége, az önkifejezés, anélkül, hogy bárkit kritizálnál, felismerése annak, ami épp zajlik magadban, vagy másban,  kérés-köszönet megfogalmazása, kimondani a nem-et, megismerni a konfliktusok kialakulásának jellemzőit, és azok feloldásának lehetőségeit, kezelni a nehéz érzelmi állapotokat. Ismerkedünk az ítélkezés folyamatával, és átalakítjuk, hogy felszabadulhasson belőle az életerő 🙂

Mindez barátságos, fesztelen légkörben, kis csoportos tanfolyamon, ahol a lényeg a tanulás, a fejlődés, hogy egyre nagyobb arányban legyen olyan élethelyzet, és kapcsolat, amiben szívesen vagy. 

A teljes tanfolyam 30 óra. 

Helyszín: Budapest, II. ker. Árpádfejedelem útja.

Időpont: Szerdánként 18 – 20:30-ig.

Dátumok:

2019. szeptember 18 az első, onnantól minden szerdán december 11-ig bezárólag.

Október 23-a szünnap, az kimarad. 

Ha közben valamiért változás lenne a dátumokban, azt egyeztetjük a résztvevőkkel.

Ár: A 30 óra összesen 60 000 Ft, (2 000 Ft / óra.)

Fizetés: Lehet készpénz, vagy átutalás, egyben, vagy részletekben.

A tanfolyam eredményességéhez az egészen szükséges részt venni. Ezért kérem, hogy aki jelentkezik, időben, és pénzben is így tervezzen.

Ha valaki szívesen jönne, de nehéz kifizetni, kérem szóljon, keresünk egyedi megoldást.

Alanyi adómentes számlát tudok adni.

Jelentkezés: a [email protected], FB üzenet Stern Szilvi  oldalán, vagy a 06 20 5434 269 számon.

Már mostantól lehet jelentkezni, legkésőbb szeptember 12-ig.

Max. 6-7 fős csoport lesz, ezért ha jönnél, kérlek mielőbb jelentkezz!