10 ALKALMAS ALAPSZINTŰ ONLINE EMK KURZUS

Napjainkban ömlik ránk sok-sok információ, amit látunk-hallunk. És hatással van ránk. Bárkit elérhet egy téma, amitől megijed, kibillen, és megjelenhet a zavarodottság, aggodalom, vagy épp a tehetetlen düh.

Mitől van, hogy valaki a vírustól retteg, valaki a háborútól, valaki a klímaváltozástól, valaki pedig a szomszédjától, a főnökétől, vagy bármitől. Mitől lehet, hogy van aki bármikor megtalálja azt a belső erőt, amitől nem a rettegés, vagy a harag a reakció, hanem a jelenlét, az együttérzés. Mit tehetünk, amitől szebb az élet?

A kommunikáció csak a jéghegy csúcsa, ami mögötte van, egy egész világ. Mennyire ismerjük a működésünket? Mennyire vagyunk tudatosak arra, hogy a döntéseinket milyen mélyebb igények, vágyak motiválják? Mennyire tudunk szívből dönteni, vagy akár csak részben is félelemből, megfelelésből? Mire figyelünk? Mert amire figyelünk, azt erősítjük, akár szeretnénk, akár nem.

Mit tehet egy ember, aki ebben fejlődni, változni szeretne?

Erről szól ez a kurzus. gyakorlatokkal, barátságos, elfogadó légkörben, könnyedén, mégis mélyreható ismeretekkel.

Kezdés: 2022. április 08. 16.30 – 18.30 -ig. Ezt követően 9 héten át péntekenként, ugyanebben az időpontban. Ha a jelentkezők szeretnének módosítást, kérem jelezzék, egyeztetjük.

Akinek további tervei, elképzelései vannak az EMK tanulással, a tanfolyamról adok oklevelet, és igazolást. Akkreditált EMK trénerként a nálam töltött tréning idő beszámít, ha később esetleg tanítani is szeretné valaki.

Zoom belépés: https://us02web.zoom.us/j/86813765333

Egy füzetet érdemes rendszeresíteni jegyzeteléshez, bár adok segédleteket, de amit magadnak írsz, azt nem pótolja más. Az alkalmakról felvétel készül, amit a résztvevőknek minden alkalom után elküldök, így visszahallgatható.

Néhány korábbi résztvevő visszajelzéseiből:

http://sternszilvi.hu/emk-alapozo-kurzusokon-resztvevok-visszajelzesei/

A 20 órás tanfolyam ára: 60.000 Ft.

Az alábbi űrlap kitöltésével lehet jelentkezni, ezután küldöm a számlát, amin az utaláshoz szükséges adatok lesznek.

JELENTKEZÉSI LAP