Szeretettel ajánlok egy újabb lehetőséget, ahol az EMK ismereteinket, tudásunkat mélyíthetjük, helyzeteket kezelő eszközeinket online csoportban gyakorolhatjuk.Leporoljuk kicsit az összefüggéseket, hogy egyre könnyedebben, bátrabban tudjátok alkalmazni pl. a visszajelzést, az én-üzeneteket, a kérést megfogalmazni.Elismerést, köszönetet, nyilvánítunk, empátiával fordulunk megunk és egymás felé. Egyre könnyebben kapcsolódunk az érzésekhez, és szükségletekhez.Bátran megfogalmazhatjuk a sakál ítéleteinket, hogy aztán megszelídíthessük :)Egyre könnyebb lehet zsiráf-füllel hallani a felénk érkező üzeneteket, anélkül, hogy kritikát, vagy számonkérést hallanánk belőle.Folyamatos gyakorlás tud abban segíteni, hogy a régi, berögzült hiedelmeink, és abból kialakult szokásaink tudjanak változni. Ehhez gyakorolhatjuk az ön-empátiát, ami segít, hogy másokkal is könnyebb legyen :)Gyakorlással egyre könnyebben oldhatjuk fel az “ellenség-képeinket”, és könnyebben meglátjuk mindenkiben az embert, aki mindig azért tesz és mond valamit, mert valahogy érzi magát, és valamilyen szükségletét szeretné kielégíteni. Tudatosan, és szabadon egyre több megoldást találhatunk.A félelmeink nélkül egyre több lehet bennünk a bizalom, hogy mindig van választásunk, és mindig találhatunk olyan megoldást, amivel összhangban tudunk élni. Egyre többször érezhetjük szabadnak magunkat, ha felismerjük, mi a mi felelősségünk, amit vállalunk, ami pedig másé, azt meghagyjuk annak, akié. Így több életenergiánk marad arra, amit szívesen teszünk, hogy többször legyünk örömteli, és elégedett állapotban :)A csoportban gyakorlás segít összekapcsolódni, egymás érzései-szükségletei erősíthetnek a saját felismeréseinkben, és elmélyülhet a természetes empátia magunk-és egymás iránt.
Ez a csoport most csütörtök esténként lesz.Az alkalmakról továbbra is készül felvétel, amit a résztvevők megkapnak, így többször is meg lehet hallgatni.
Ha van olyan ismerősöd, aki ismeri az EMK alapjait, és érdekelheti, kérlek továbbítsd ezt a lehetőséget.A csoport létszám terv szerint: max. 8 fő.

Az alábbi űrlap kitöltésével lehet jelentkezni:

JELENTKEZÉSI LAP

A kurzus időtartama: 10 alkalom, 18:00 – 20:00 óráig.

Kezdés dátuma: 2022. június 23. csütörtök 18:00 óra, utána hetente ugyanebben az időpontban. Ha bármiért valami változtatás szükséges, menet közben egyeztethetjük
A 10 alkalom dátuma terv szerint:

1.  06.23.
2.  06.30

3.  07.07

4.  07.14

5.  07.21

6.  07.28

7.  08.04.

8.  08.11

9.  08.18.

10. 08.25


A 10 alkalmas kurzus teljes díja:

Korai kedvezmény: május 31-ig egyösszegben fizetve: 60.000 Ft.

A kezdés napjáig egyben kifizetve: 65.000 Ft.

Ha valaki részletfizetési kedvezményt szeretne, kérem a jelentkezési lap megjegyzésbe írja meg.

Remélem találkozunk, nagy örömmel, lelkesen várlak!