Ha tanultál már Együttműködő, vagy Erőszakmentes Kommunikációt (EMK), mennyire tudod használni? Váratlan helyzetekben milyen arányban veszed észre a berögzött, megszokott reakciókat? Utólag mennyire sikerül megérteni, mi történt benned, vagy másban? Hogy megy a kérés, a nemet mondás, a határok tisztázása? Hogy vagy a felbukkanó érzésekkel, ítéletekkel?

Úgy gondolom, mindez nem csak az emk-val, hanem bármely módszerrel, tanulási folyamattal fejleszthető, ami segíti önmagunk, és az emberi viselkedés megismerését.

Számomra mégis az egyik leghatékonyabb módja ennek a folyamatnak az EMK, ezért szeretném továbbadni. És ha már valaki ismeri az alapokat, nagy örömmel segítem, hogy elmélyültebb, élő tudássá váljon az ismeret.

Gyakorlat orientált EMK kurzusra hívom az érdeklődőket, aki ismeri az EMK modelljét, és szemléletét. Abban szeretnék a résztvevőkkel együtt haladni, hogy a tudatos, vágyott, örömteli élethelyzeteink, kapcsolataink akadályait észrevegyük, és amit tudunk, oldjuk fel.

Ezáltal pl: a tehetetlenség helyét felválthatja a tettrekész lelkesedés, a feszültséget a megértés, a zavarodottságot a tisztánlátásból fakadó nyugalom, vagy elfogadás.

Ha szeretnéd elmélyíteni, amit már tanultál az EMK-ban, tudod, milyen hatása van annak, ha nem azt látjuk-halljuk, ami van, és szeretnél ezen változtatni, akkor ez egy lehetőség. Érdemes élni vele J

A csoportba min. 5,  max. 8 fő résztvevőt várok.

10 héten át, alkalmanként 3 órás foglalkozásokon leszünk együtt a tudatosság, a fejlődésre,  megértésre, tisztánlátásra, változásra való szándékunk terében.

Kezdés: 2019.április 29. hétfő, 17:30 -20:30-ig. ( Húsvét utáni hét)

Hétfő esténként 17:30-tól 20:30-ig.

Helyszín: Budapest, Árpádfejedelem útja.

Jelentkezés írásban, a [email protected]  címen, vagy FB üzenetben.

A 30 órás tanfolyam ára: 60 000 Ft.

Fizetés: egyösszegben, az első alkalom napjáig átutalással, vagy első alkalommal kp-ben.

Kérésre részletfizetés lehetséges.

További részletek: 06 20 5434 269.