Szeretettel hívok párokat, barátokat, vagy olyan egyedül állókat, akik szeretnének kapcsolatot.

Van olyan hozzád közel álló ember, párod, barátod, akivel fontos a kapcsolat? Többnyire elégedett vagy? Nyugalom, béke, egyetértés, boldogság van benned? Könnyű kimondani, amit gondolsz, megértitek egymást?

Nagyra értékelik az erőfeszítéseidet? Halljátok egymást? Jellemző a könnyedség, a rugalmasság, és a kölcsönösség a kapcsolatodban? Könnyű nem-et mondani?

Tisztában vagy vele, hogy ha épp zavar, bánt valami, mi zajlik benned? És a másikban?

Ha túlnyomóan őszinte, szívből jövő igenek a válaszaid, akkor valószínű, hogy tudatos, élhető, harmonikus kommunikáció és kapcsolatok világában élsz. Gratulálok, mert ez a minőség többnyire nem kevés önismereti munka eredményeként születhet meg.

Ezesetben is nagy szeretettel látlak, ha szeretnél tovább fejlődni, alkalmazni, vagy elmélyíteni a már meglévő tudást, képességeket. Ha benned ez már élő, sokat segíthetsz másnak, a párodnak is. Persze csak ha nyitott a változásra.

Ha a fentiek közül bármelyik megérint, és vannak vele nehézségeid, akkor is jó hírem van: mindezeken lehet változtatni.

Szeretettel hívlak egy közös útra a tudatos, együttműködő kommunikáció fejlesztéséért, ennek segítségével a boldogabb kapcsolatokért.

A tanfolyam alapja az Erőszakmentes, vagy Együttműködő Kommunikáció (dr Marshall Rosenberg, Nonviolent Communication)

Amit elérhetsz idővel:

több megértés, nagyobb nyugalom, békésebb megoldások, amely mindkét embernek tetszik, több könnyedség, nagyobb bizalom, rugalmasság, gördülékenyebb együttműködés, nagyobb őszinteség, és még ennél is sokkal több.

A változás idejét, ütemezését nem tudom, talán nem is lehet előre látni, mert annyi tényezőtől függ, ami ráadásul egyedi, mindenkiben más. Azt tudom felajánlani, hogy megmutatom az utat, együtt haladunk végig a tanfolyamon. Utána saját ütemedben haladhatsz majd afelé, ami számodra nagyobb elégedettséget hoz. Különböző lehetőségek vannak a folytatásra is.

A csoportos tréningek során tanulunk a kommunikáció sokrétű lehetséges konfliktus forrásairól, és azok feloldásáról.

Gyakorlatokkal, élő példákkal segítjük a megérést, a felismeréseket, és ismerkedünk a belső jelzéseinkkel.

Barátságos környezetben, elfogadó, megértést segítő légkörben tanulunk együtt, egymástól, egymásról. 

Jelentkezés: Írásban a [email protected], vagy Stern Szilvia facebook oldalon. 

A jelentkezés 10 eFt előleg átutalásával válik véglegessé.

A tanfolyam 30 óra. A díj: 55 000 Ft/fő. A fennmaradó összeget a tanfolyam kezdéséig lehet átutalni, vagy az első alkalommal kp-ben fizetni. Aki számlát kér, kérem megadni hozzá a nevet, címet, amire a számla szól.

Az átutaláshoz a bankszámlaszámot, és a pontos címet a jelentkezőknek email-ben küldöm.

Írásos anyagokat, segédleteket adok. Egy füzetet érdemes hozni, amelyben a jegyzetek egy helyen vannak, így bármikor használható. 

 

Dátumok és ütemezés még szervezés alatt.