2021. január 21 től 10 héten át csütörtök esténként online tanfolyam, zoom alkalmazással.

Nem nehéz látni, hogy ha ismerjük pl. a telefon, vagy más eszköz működését, könnyen, örömmel használjuk. Míg ha nem ismerjük, és úgy akarjuk használni, eleinte bonyolult, nehézkes, és bosszantó lehet
Nincs ez másképp a kapcsolatok, és a kommunikáció terén sem. Ahhoz, hogy könnyed, örömteli legyen, és azt érjük el, amit szeretnénk, megismerhetjük egy sor tényező működését, ami segíti, vagy épp akadályozza.
Ebben nagy segítségünkre lehet az a szemlélet és módszertan, amit Együttműködő, vagy Erőszakmentes Kommunikációnak neveznek.
Teljesen talán nem értjük, hogy működnek az emberi érzelmek, a reakciók, vágyak, gondolatok, szokások. De van bőven olyan mindezekkel kapcsolatban, ami megismerhető, tudunk rajta változtatni, és egyre több helyzetben dönthetünk szívből, a kényszerek helyett.
Ha már tudod, hogy szeretnél változtatni, vagy csak érzed, hogy nem olyan jó ahogy a kapcsolataidban érzed magad, szeretettel hívlak: fedezzük fel együtt, mennyi mindent tehetünk azért, hogy kapcsolatainkban a megértés, együttműködés, tudatosság, elfogadás, kölcsönösség legyen a jellemző.
Csütörtök esténként, terv szerint 10 héten át online csoportban foglalkozunk a kommunikáción keresztül a tudatosság felesztésével, és élhető, boldog kapcsolatok építésével.
További részletek, és jelentkezés a [email protected] címen, írásban.
A belépéshez zoom linket emailben küldök a jelentkezőknek.